Kotisivu yritykselle

KUINKA TÄRKEÄT OVAT YRITYKSEN VERKKOSIVUT?

Hyvin toimivat yrityksen omat kotisivut ovat nykymaailmassa perusedellytys. Kilpailu on kovaa joka alalla ja potentiaaliset asiakkaat valitsevat ne ostokanavat, jossa he löytävät vaivattomasti sen mitä etsivät.

 

Hyvin suunnitellulla kotisivulla voi erottua kilpailijoista positiivisesti. Ihmiset etsivät haluamaansa asiaa eri verkkosivuilta ja tästä syystä yrityksellä tulee olla toimivat kotisivut, jossa tiedot löytyvät vaivattomasti ja selkeästi, jotta asiakas jatkaa sivun käyttämistä. 

Yrityksen pitää tunnistaa tärkeimmät potentiaaliset asiakkaat ja luoda sisältöä, joka auttaa heitä silloin kun he niin haluavat. Sisältö on siis markkinoinnin tärkein väline. Hyvin toimivat yrityksen omat nettisivut tarjoavat tähän hyvän alustan. Sisältöä voi tuottaa yrityksen omaan blogiin tai sosiaalisen median tileihin, jotka ovat linkitetty yrityksen nettisivuihin. Ihmiset etsivät tietoa ja vastauksia ja yritykset jotka pystyvät niitä vaivattomasti antamaan ovat vahvoilla. Hyvin rakennetulla digimarkkinoinnilla voi erottua kilpailijoista positiivisesti, joka johtaa uusiin asiakkaisiin ja liidien nopeaan muuttamiseen kaupoiksi.

Ihmiset etsivät verkosta tietoa yrityksistä ja tuotteista ennen ostopäätösten tekoa. Vaikka henkilö ei ostaisikaan tuotetta tai palvelua, etsii hän silti tietoa siitä. Tästä syystä yrityksellä on hyvä olla verkkosivut, josta tietoa löytyy tarpeeksi. Verkkosivut myös parantavat kuvaa yrityksen luotettavuudesta ja pienikin yritys pystyy kilpailemaan isojen kanssa tasaväkisesti. Tämä korostaa entisestään nettisivujen tärkeyttä varsinkin pk-yrityksille.

MILLAISET SIVUT YRITYKSELLE?

Kotisivun ulkoasu kuuluu heijastaa yrityksesi toimialaa sekä luonnetta. Käytämme maailmanlaajuista Wix-ohjelmistoa, jolla saadaan luotua upeat, nykyaikaiset responsiiviset sivut palvelemaan asiakkaiden kaikkia tarpeita.  

Tyylikkäällä ulkonäöllä voidaan herättää kävijän kiinnostus mutta mielenkiintoisella ja hyödyllisellä sisällöllä pystytään pitämään kävijä sivuilla ja vierailemaan uudestaan.

KOTISIVUJEN HINTA

Kotisivujen hintaa määräytyy tehtävän työn määrästä. Hintaan vaikuttaa: 

- Sivujen määrä

- Tuotteiden määrä

- Laajennuksien/appien määrä

- Ylläpidon kesto

- Uutiskirjeen tekeminen 

Kaikkiin paketteihin kuuluu domainin rekisteröiminen, käyttöönotto koulutus ja vähintään kuukauden ylläpito-palvelu.

Asiakkaiden kotisivuja

Verkko

Kauppa

 

Verkkokaupan suunnittelu ja toteutus

Sisällön toteutus

Responsiivinen design

Max. 10 sivua

30 tuote esittelyä

10 laajennusta/appia

Uutiskirjeen pohja

Yhteydenottolomake

Kotisivun ylläpito 3kk veloituksetta

 

Alk. 1790€

Kotisivu

laaja

Kotisivun suunnittelu ja toteutus

Sisällön toteutus

Responsiivinen design

Max. 7 sivua

10 tuote esittelyä

5 laajennusta/appia

Yhteydenottolomake

Kotisivujen ylläpito 2kk veloituksetta

 Alk. 990€

kotisivu

perus

Kotisivujen teko

Responsiivinen design

Max. 5 sivua

5 tuote esittelyä

3 laajennusta/appia

Yhteydenottolomake

Kotisivun ylläpito 1kk veloituksetta

Alk. 690€

Hinnasto

Hinnat Alv. 0%

 
IML Agency

Ilari Lindroos

Yrittäjä

045 6096200

ilari@imlagency.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
Ota yhteyttä